Elindult a korcsolyaoktatás Veszprémben!

Hozzáadva: 2018-10-13 22:03:55

A korcsolya oktatás kiemelt szerepet kap a veszprémi jégpálya életében.Idén nyáron a jégpálya sátra különleges szigetelést kapott, ezért már szeptember végén elkészült a jég a veszprémi pályán.

A Veszprémi Jéglovagok minden évben szerveznek korcsolyaoktatást a Veszprém megyei óvodásoknak és iskolásoknak a veszprémi jégpályán.

Az OVI KORI program október 24-én indul. Természetesen nagyon népszerű, ezért az intézményeknek előre kell időpontot egyeztetni azért, hogy a gyerekek ingyenesen vehessenek részt a foglalkozásokon. A jeges képzést szakképzett oktatók vezetik. A gyerekek természetesen korcsolyát és sisakot is kapnak, hogy biztonságban legyenek.

Az Jégpálya OVI KORI programjának a célja a jeges sport népszerűsítése mellett, a veszprémi hokicsapat utánpótlás nevelése. Miután a lurkók elsajátították a korcsolyázás alapjait, lehetőséget kapnak, hogy részt vegyenek a Veszprémi Jéglovagok hoki edzésein is.

A szülők a gyermekük óvodájában és iskolájában tudnak jelentkezni az OVI KORI programra.
Az OVI KORI programon kívül is várja a jégpálya a gyerekeket hétfőtől péntekig délelőttönként. Szükséges, hogy a pedagógusok előre bejelentsék a gyerekek sportolási igényét.

November 17-től hétvégenként a nagyközönség számára is elindul a korcsolya oktatás, ahova szintén előjelentkezés szükséges.

November 20-án folytatódik a „Gyere hokizni” országos kampány, amelyhez csatlakozott a veszprémi jégpálya is, ezért minden kisgyereket szeretettel várnak.
 
 
A „Gyere Hokizni” országos kampányról további részleteket itt találhat:
http://gyerehokizni.hu/

A közönségkorcsolya október 27-től kezdődik, hogy mindenki jó kedvvel be tudjon csúszni az őszi szünetbe.

Korcsolyaoktatásra jelentkezni lehet:
veszpremhoki@gmail.com
+36 30 216 4666 telefonszámon