TÁMOGATÓI OKIRAT A VESZPRÉMI JÉGCSARNOKRA

Hozzáadva: 2018-04-06 10:40:48


TÁMOGATÓI OKIRAT A VESZPRÉMI JÉGCSARNOKRA!

 


A Miniszterelnökségtől tegnapi napon, megérkezett a Támogatói Okirat a Veszprém új városi Jégcsarnok Építése elnevezésű projekthez!

 
A nemzeti Fejlesztési Minisztérium által, a Modern Városok Program (MVP) keretében előterjesztett és a Miniszterelnökség által jóváhagyott projektnek köszönhetően egy hosszú időszak zárul le Veszprémben.
A jégkorong utánpótlással foglalkozó (VFSKA) alapítványunk meglévő TAO támogatásával együtt, az MVP program segítségével, végre elkezdődhet egy új, minden igényt kielégítő Jégcsarnok építése Veszprémben.
 
Az Alapítványunk 8. éve foglalkozik a jégkorong utánpótlás nevelésével, aminek köszönhetően, egy új sportot sikerült meghonosítani Veszprémben.

Az eddigi lehetőségek egy kisméretű pálya üzemeltetését tették lehetővé, amit mára kinőttek a felnövő korosztályok, ezért a létesítendő Jégcsarnok új dimenziókat nyithat, ennek a rendkívül népszerű sportnak a megyeszékhelyen.

Nagyon várjuk már a fejlesztéseket, hogy megvalósulhassanak, és egy igazi, minőségi szolgáltatást tudjunk nyújtani vendégeinknek és a jégkorongos csapatainknak!

Figyeld híreinket a fejlesztésről Facebookon is!
www.facebook.com/jegpalyaveszprem
www.facebook.com/jeglovagok