Gyere Hokizni | Próbáld ki TE is!

Hozzáadva: 2018-11-13 20:37:08

A Veszprémi Jéglovagok 2018-ban is csatlakoznak a Gyere Hokizni Országos Roadshow-hoz!


November 20-án Kedden a Jéglovagok csapata 2018-ban is csatlakozik a Gyere Hokizni Országos Roadshowhoz.
 
A Roadshow egyik állomása Veszprém, ahol november 20-án kedden egész nap népszerűsítik a Jéglovagok a jégkorong sportot.
 
A délelőtt folyamán a Simonyi Zsigmond Ének Zenei és Testnevelési Általános Iskoklában és a Kossuth Lajos Általános Iskolában fognak a Jéglovagok programot tartani az érdeklődőknek.
 
A Jéglovagokat erősíti idén Szuper Levente, aki mesél majd a gyerekeknek a jéghokis múltjáról és gyerekkoráról, valamint jelen lesz Kiss Andrea a magyar U18-as női válogatott támadója és Knoch Viktor magyar gyorskorcsolyázó olimpiai bajnok is.
 
Az iskolákban vetítenek majd egy kisfilmet is a Sapporói sikerről, majd kvízjátékokkal szórakoztatják a gyerekeket ajándékokért.
 
Az érdeklődők ki is próbálhatják magukat, hiszen lesz kapuralövés szivacskoronggal, jégkorong felszerelésbe öltöző verseny és egy kis játék: korongtorony építés is.
 
A programok végén Floorball meccs is lesz a tornatermekben, valamint a hírességek autogramot is fognak osztani a rajongóknak.
 
Nagyon fontos állomása lesz a Roadshownak a délutáni program, hiszen 16:50-től színes programok kezdődnek a Jégpályán, Veszprém jegén, ahova bárki ellátogathat.
 
16:50-től ugyanis a porondra a Veszprémi Jéglovagok U10-es csapata kerül majd egy bemutató jéghoki edzés keretein belül, majd belebújhatunk egy kicsit a Jéglovagok bőrébe.
 
A bemutató edzés után kipróbálhatjuk a jégen a lőpadokat, lőhetünk kapura és még a felszereléseket is felpróbálhatjuk!
 
18:00-tól pedig közösen korizhatunk a kis Jéglovagokkal egészen 19:00-ig.
 
Az események közben folyamatosan lesz lehetőség beszélgetni a melegedőben a csapat edzőivel, így mindent megtudhatunk a Jéglovagok és a jéghokisok mindennapi életéről.
 
Írd be a naptáradba November 20-át, hiszen egy igen különleges élményben lehet részed Veszprémben a Jégpályán kedd délután!
 
Bújj bele te is a Jéglovagok bőrébe egy rövid időre, próbáld ki milyen a jégkorong sport Veszprémben!
 
Csatlakozz Facebookos eseményünkhöz is az alábbi képre kattintva: